Adevărul despre alergii, iritații și alte probleme apărute în domeniul extensiilor de gene

În prezent apariția iritațiilor sau alergiilor a devenit aproape un lucru acceptabil în cazul purtării/ aplicării extensiilor de gene, atât la cliente, cât și la stilistele de gene. Simptomele cauzate de alergii sau iritații sunt tratate cu diferite picături de ochi, medicamente antialergice sau măști speciale. DAAAR… Trebuie să știm că există o altă soluție, sănătoasă, ce nu implică medicamente sau diverse „accesorii” suplimentare: adezivul FlexFusion de la XtremeLashes. Putem preveni reacțiile dăunătoare pentru ochi sau gene naturale cauzate de adezivii de extensii cu un adeziv hipoalergenic, cu vapori scăzuți.

Studiile arată că la aproximativ 95% dintre clientele/ stilistele Xtreme Lashes care își aplică extensii de gene sau lucrează cu adezivul FlexFusion NU a apărut nici un fel de reacție negativă la adeziv. De ce? Fiindcă XtremeLashes® se dedică siguranței dumneavoastră! Haideți să intrăm în detalii! 🙂

20604187_1645435445466626_7513274907594047265_n

Despre iritația ochilor

Iritația ochilor și alergiile sunt două lucruri diferite. Desigur, ochii pot fi iritați în cazul apariției unei alergii, dar nu înseamnă că orice iritație este alergie. Un adeziv cu ingrediente mai agresive poate produce aburi mai puternici, ceea ce poate provoca unor cliente simptome precum ochi roșii, senzație de mâncărime, usturime, lăcrimare, etc. În cazul stiliștilor de gene, consecințele pot fi chiar mai serioase, deoarece aceștia inhalează vapori nocivi pe termen lung, astfel încât pot dezvolta în timp alergii foarte puternice.

Adezivul FlexFusion NU conține formaldehidă, iar datorită vaporilor scăzuți NU provoacă alergii (nici în cazul utilizării pe termen lung), iar clientele nu au nici un fel de disconfort în timpul aplicării sau după.

Tu simți mirosul adezivului de la o distanță de 20 cm? Doar dacă ai miros de câine de vânătoare, altfel n-ar trebui să-l simți! 🙂

Despre alergii la adezivii de extensii de gene

extreme_lashes_2016-07-01_0597_orig_size_adobergb_300dpi_crop

În primul rând, trebuie specificat/ clarificat un lucru care se confundă des în lumea iubitorilor de gene: adeziv ANTI-alergic nu există, doar HIPO-alergenic! Ce înseamnă asta? Că minimalizează riscul de reacții alergice.

La cliente pot apărea reacții alergice în general de la 3 componente de bază (pe lângă alte ingrediente): cianoacrilat, latex, negru de fum. Deoarece cianoacrilatul este componenta de bază a oricărui adeziv de extensii de gene (altfel n-ar lipi :)), persoanele care fac alergie la acest ingredient nu pot purta extensii de gene.

Deoarece în adezivul FlexFusion sunt minimalizate aceste ingrediente, iar cele utilizate sunt foarte bine prelucrate (rețeta desigur nu o știm – este secret, ca și la Coca Cola 😀 ), șansele de a apărea o alergie sunt minime. De exemplu, adezivul FlexFusion Purple nu conține latex, formaldehidă, negru de fum, etc.. Astfel, în afară de cianoacrilat, ingredientele principale prin care se pot dezvolta alergiile lipsesc. Ceea ce este însă cel mai important e că adezivul FlexFusion® cu tehnologie Rapid Cure® a fost creat într-o unitate înregistrată de FDA (Food and Drug Administration ) din SUA specializată în adezivi medicali, făcându-l astfel, fără indoială, cel mai bun adeziv de cianoacrilat, având certificat de grad medical.

Despre Formaldehidă

Formaldehida NU este un ingredient utilizat în adezivii FlexFusion! Adezivii Xtreme Lashes sunt făcuți cu aceleași proprietăți și ingrediente care se regăsesc în adezivii de calitate medicală. Adezivii de calitate medicală sunt utilizate de chirurgi pentru a închide rănile fără cusături.

Un adeziv de cianoacrilat complet „fără formaldehidă” nu există. Cantități foarte reduse de formaldehidă apar în mod natural pe măsură ce adezivul se degradează în timp. Nivelul de formaldehidă din adezivul XtremeLashesFlexFusion® cu tehnologia Rapid Cure® nu este detectabil, deoarece este sub nivelul cel mai scăzut al testelor de laborator (HPLC/UV) care măsoară formaldehida.

Vaporii de formaldehidă în cantități mici, nu prezintă riscuri pentru sănătate. În schimb, dacă vă expuneți la o cantitate mare de formaldehidă, pot apărea reacții alergice la persoanele sensibile, iritații ale ochilor, nasului, gâtului sau pielii, dureri de cap, tulburări de somn, ba chiar și crize de astm bronșic.

De asemenea, este foarte important atunci când alegem să lucrăm cu un adeziv de extensii de gene să luăm în calcul și alte caracteristici importante.

006_roxi_xtremelashes_-_neyes_2017-08-23_1203.jpg

Caracteristicile adezivului FlexFusion:

  • Realizat la standard medicale
  • Hipoalergenic
  • De grad medical
  • Deține Certificat Internațional de Calitate ISO 13485:2003
  • Tehnologie de UscareRapidă (3 ore)
  • Vâscozitate ideală
  • Vapori scăzuți
  • Uscare 0 secunde
  • Flexibil, comfort maxim
  • Nu ustură, nu irită ochii, nu deteriorează genele naturale
  • Extensiile pot fi purtate fără pauză

Desigur, un astfel de adeziv este mai costisitor, iar lipsa ingredientelor agresive duce la o sensibilitate a adezivului: în condiții neoptime sau în cazul îngrijirii neadecvate, genele pot cădea mai repede față de un adeziv mai dăunător. Un retuș la 3-4 săptămâni asigură gene frumoase constant.

Pentru mai multe detalii intrați pe xtremelashes.ro/academy sau contactaţi-ne pe numărul de telefon 0720-896-892, ori la adresa de e-mail info@xtremelashes.ro.

Lasă un comentariu