Stilişti

Vrei să devii Stilist Xtreme Lashes? Completează formularul de mai jos şi te vom ţine la curent cu toate detaliile:

7 Motive pentru a Deveni Stilist Certificat Xtreme Lashes

 

1. Cursuri de Instruire Exclusive pentru Profesioniştii în Frumuseţe.

Puteţi deveni stilist Xtreme Lashes indiferent dacă sunteţi la începutul carierei sau sunteţi profesionist cu experienţă, important este să vă doriţi să oferiţi cele mai bune extensii de gene din industrie. Spre deosebire de competiţie, Extensiile de Gene Xtreme Lashes necesită absolvirea cu succes a cursului pentru a putea achiziţiona produsele. Datorită acestor standarde, Extensiile de Gene Xtreme Lashes sunt opţiunea preferată de consumatori în materie de extensii de gene şi generează cele mai mari profituri din industria de extensii de gene.

2. Xtreme Lashes este Liderul Mondial Absolut în Extensii de Gene.

Cursul nostru de pregătire de trei zile alături de programul de certificare este recunoscut ca fiind cel mai cuprinzător, structurat şi profesional din industrie. Xtreme Lashes este singurul brand care oferă un curs avansat, curs master în domeniu şi, pe lângă toate acestea, singurul care organizează simpozioane şi perefecţionări.

3. Produse Revoluţionare pentru Extensii de Gene de Calitate Superioară

Extensiile de Gene Xtreme Lashes continuă să se menţină ca lider în industrie prin crearea de produse inovatoare pentru extensii de gene. Xtreme Lashes vă oferă cele mai multe sortimente de gene sintetice din lume, Adesivul Exclusiv pentru Extensii de Gene şi Consumabile pentru Aplicare.

4. Produse Inovatoare pentru Extensii de Gene Destinate pentru Retail

Xtreme Lashes vă oferă produse cosmetice exclusive pentru retail, produse dezvoltate special pentru a putea fi folosite şi pe extensii de gene. Aceste produse vă oferă oportunitatea de a genera peste 30% venit adiţional de la fiecare client. Vă oferim: Mascara, Eyeliner, Demachiant pentru ochi toate create special pentru extensii de gene. Niciun alt brand nu oferă o selectie mai largă de produse cosmetice destinate extensiilor de gene.

5. Alegerea Preferată de Profesioniştii în Frumuseţe

Xtreme Lashes a fost votat “Best Eyelash Extension” de către mii de profesionişti în frumuseţe. Concursul a fost organizat de Intercoiffure care este Organizaţia Internaţionalaă a Profesioniştilor din Domeniul Frumuseţii. Intercoiffure reprezintă comunitatea internaţională a profesioniştilor de înaltă clasă. Premiul oferit de această organizaţie ne onorează şi ne bucură.

6. Alegerea Preferată de Consumatoare

Consumatoarele din întreaga lume au făcut Xtreme Lashes cel mai popular brand pentru că ele îşi doresc ca stilistul lor să fie un profesionist instruit şi certificat. În acest moment website-ul Xtreme Lashes este cel mai vizualizat website de extensii de gene din lume.

7. Alegerea Preferată de Celebrităţi şi Presa Internaţională

Extensiile de Gene Xtreme Lashes a fost furnizorul exclusiv de extensii de gene pentru evenimente celebre precum Premiile Oscar, Globurile de Aur, Premiile Emmy, Festivalul de Film de la Canne şi Premiile Grammy Latin. Mai mult, Extensiile de Gene Extreme Lashes a fost promovat în mai multe publicaţii decât oricare celelalte branduri de extensii de gene la nivel internaţional!

Xtreme Lashes a câştigat premiul pentru CELE MAI BUNE EXTENSII DE GENE conform alegerii a mii de profesionişti, concurs organizat de Intercoiffure – Organizatia Internationala a Profesionistilor din domeniul frumuseţii.

Detalii despre cursurile Xtreme Lashes pe www.xtremelashes.ro sau la telefon 0720-896-892.
Vizitează-ne pe facebook.com/XtremeLashes.RO!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s