FAQ

Cum se aplică extensiile de gene?

Extensiile de gene Xtreme Lashes sunt fibre sintetice individuale ce se aplică cu ajutorul unui adezivv special dezvoltat de Xtreme Lashes pe fiecare geană naturală (niciodată direct pe piele). Nu este vizibilă partea de lipire.

Cât durează rezultatele?

Datorită regenerării naturale a genelor dumneavoastră, întreţinerea este necesară la fiecare 2 până la 4 săptămâni. Întreţinerea nu necesită timp îndelungat şi nici nu este foarte scumpă.

De exemplu la 75 gene per ochi la prima aplicare, în momentul întreţinerii, după aproximativ 2 săptămâni, 25 de gene, iar dacă se face după 4 săptămâni vor fi necesare 50 de gene. Fiecare geană naturală creşte la fel ca orice alt fir de păr. Ciclul de creştere durează între 60 şi 90 de zile. Fiecare geană are o fază diferită de creştere. Când geana naturală cade, geana Xtreme Lashes va cădea împreună cu ea.

Web

Cât costă extensiile de gene?

Depinde de stilist şi de numarul de gene aplicate. În general preţurile varianză între 100-200 euro.

Câte gene sunt folosite?

În general 85 de extensii de gene oferă un volum consistent, efectul fiind spectaculos pentru clientă şi pentru cei din jurul ei.

Se observă ca sunt gene „artificiale”?

Nu, genele arată absolut natural, nimeni nu va observa ca ai „trişat” un pic. La aplicarea genelor, diferenţa dintre vâarful genelor naturale şi vârful extensiilor trebuie să fie minoră. Şi asta, deoarece extensiile vor cădea odată cu genele naturale. Dacă este o mare diferenţă între lungimile genelor, rezultatul va fi unul artificial.

Cât timp durează?

Procesul efectiv de aplicare a genelor durează 1-2 ore, depinde de numărul de gene Xtreme Lashes aplicate. Clienta este foarte relaxată cu ochii închişi aşezată pe un pat de cosmetică.

Există efecte secundare? Reacţii alergice?

Adezivul Xtreme Lashes este singurul adeziv care nu conţine dizolvant, latex şi nici carbon activ şi, deci, nu este iritant pentru ochi. Singura situaţie în care ar putea apărea iritaţii este cea în care se aplică pe piele machiaj permanent într-un interval mai scurt decat 14 zile.

4b28f63443137

Ce precauţii ar trebuie să luăm?

E bine să facem menţiunea că produsele pe bază de ulei dizolvă adezivul şi, ca urmare, genele vor cădea. Timp de 48 de ore după aplicarea genelor este important să ne asigurăm că genele nu se udă (de exemplu la duş sau la sala de sport). Motivul este:  adezivul are nevoie de 48 de ore pentru a se usca complet.

Se poate folosi mascara pe baza de apă, mascara rezistentă la apă nu mai poata fi folosita. Ochiul în sine nu va fi afectat deloc. E bine să avem grijă când aplicăm crema de ochi astfel încât genele să nu intre în contact cu aceasta. Acum au apărut destul de multe produse cosmetice pe bază de apă care au efecte cu mult mai bun pentru ochi. Putem folosi cu încredere aceste produse.

Reprezintă o problemă dacă ai pielea grasă? 

într-adevăr, dacă aveţi pielea foarte grasă atunci şi genele pot fi grase motiv pentru care durata de viaţă a extensiilor se va scurta.

Cum îndepărtăm machiajul, de exmplu machiajul pentru smokey eyes?

În procesul de curăţare a ochiului nu trebuie să folosim discuri demachiante. Există riscul de a agăţa genele şi de a le smulge. Putem folosi un demachint fără ulei aplicat cu un bureţel de curăţare sau beţişoare cosmetice.

Sunt direfenţe de lungimi de gene?

Xtreme Lashes oferă 12 lungimi diferite de gene (6-17mm), 4 grosimi diferite (de la subţire până la Ultra Gros), 12 culori diferite şi 3 curburi diferite. În această privinţă stilistul de gene trebuie să adapteze tipul de gene folosite în funcţie de zona de aplicare de pe pleoapă (lungime, curbura, densitate şi culoare).

Cum recunoşti un stilist de gene bun?

Întreabă de experienţă şi certificat. Bineînţeles, prin recomandări. Procedura de acordare a certificatului Xtreme Lashes este: mai întâi se urmează cursul de instruire, apoi primim cel puţin 5 fotografii înainte/după ale clienţilor ce vor fi analizate de către trainer sau dau examenul, apoi primesc certificarea. Doar în acel moment calitatea aplicării genelor este de înalt nivel. Extensiile aplicate strâmb ne afectează genele naturale.

1391857_694974690512711_1615534984_n

Lasă un comentariu