Cursuri

Xtreme Lashes este o companie Americană lider pe piaţă în domeniul extensiilor de gene, produsele firmei, precum şi metodele folosite de aceasta fiind de cea mai înaltă calitate. Numai cu produse excelente şi cu ajutorul stiliştilor noştri puteţi obţine gene frumoase şi de durată. Produsele Xtreme Lashes sunt folosite numai de stilişti de gene profesionişti Xtreme Lashes, iar formarea profesională este asigurată de compania noastră în toată ţara, deoarece numai cu ajutorul profesioniştilor se poate garanta calitatea genelor Xtreme Lashes, calitate ce caracterizează toate produsele companiei Xtreme Lashes. Alegeţi calitatea şi profesionismul!

Academia Xtreme Lashes vă aşteaptă cu un concept bine gândit, un concept cu ajutorul căruia Xtreme Lashes îşi menţine poziţia de lider global în domeniul extensiilor de gene şi cu ajutorul căruia stiliştii certificaţi Xtreme Lashes oferă cea mai înaltă calitate şi au cei mai mulţumiţi clienţi.

Dacă doreşti să afli mai multe informaţii despre curs ne poţi contacta pe adresa de e-mail info@xtremelashes.ro sau la numărul de telefon: 0720-896-892.

Sau intră pe www.xtremelashes.ro!

poza studio

Reclame

2 gânduri despre “Cursuri

    1. Următorul curs unde avem locuri disponibile este pe 08-09-10 Septembrie – Oradea. În București vom avea un curs la sfârșitul lunii Septembrie, însă data nu este fixată momentan. Dacă sunteți interesată, vă pot trimite pe adresa de e-mail informațiile necesare, îndată ce se fixează data pentru luna Septembrie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s