De ce Xtreme Lashes?

În primul rând pentru că pasiunea noastră o reprezintă extensiile de gene. Aşadar:

  • Stiliştii care au obţinut diploma Xtreme Lashes sunt profesionişti instruiţi la cel mai înalt nivel pentru a vă oferi servicii de cea mai bună calitate, acest lucru fiind garantat de sistemul de diplome Xtreme Lashes şi menţinut prin perfecţionare continuă.
  • Produsele noastre respectă standardele de calitate și siguranță.
  • Genele Xtreme Lashes conferă un aspect natural în totalitate. Dar dacă doriţi, puteţi avea un şir de gene extravagant cu ajutorul firelor colorate şi cristalelor Swarovski.
  • Stiliştii noştri nu doar aplică genele, ci au grijă şi de styling-ul ochilor. Ce înseamnă asta? Ca şi în cazul coafurii, odată cu alegerea corespunzătoare a lungimii genelor, se poate corecta forma ochilor la fel cum se poate influenţa şi corecta în mod avantajos poziţia ochilor adânciţi. Cu doar câteva fire colorate (strategic aşezate) ochii pot fi învioraţi.
  • Xtreme Lashes oferă o gamă variată de produse de îngrijire, întreţinere şi machiaj, special concepute pentru a prelungi viaţa genelor Xtreme Lashes. Produsele pot fi găsite la stilişti. Aici puteţi vizualiza produsele.
  • În cadrul aplicaţiei stiliştii Xtreme Lashes pot atașa chiar 200-250 de fire pe ochi, minimum necesar fiind de 140 de fire. Xtreme Lashes vă garantează calitatea!

Imagine          Imagine

Xtreme Lashes – cel mai căutat brand de extensii de gene din lume!

Şi totuşi, Xtreme Lashes reprezintă mai mult decât un brand – reprezintă o întreagă tehnologie ce cuprinde de la calitatea produselor oferite până la tehnica unică de aplicare a genelor. Toate sunt produsul unei activităţi de cercetare de peste 2 ani în care s-au investit peste 2.000.000 de dolari. Principiul care a guvernat tot acest proces de cercetare-dezvoltare a fost „Calitate supremă pentru clienţii noştri”. Rezultatul a fost dezvoltarea unor produse ce respectă anatomia ochiului şi fizionomia în complexitatea ei. Vedeta acestui proces de cercetare este lipiciul folosit la aplicarea genelor. Adezivul a fost creat în urma cercetărilor care au durat un an întreg, cercetare care a avut la bază echipe de medici şi stilişti şi o investiţie de 1 milion de dolari. Acesta nu conţine dizolvant, latex şi nici carbon activ, nefiind deci iritant pentru ochi.

Activitatea de cercetare-dezvoltare s-a concretizat într-un cumul de proceduri care sunt disponibile pentru învăţare şi însuşit doar prin intermediul cursului de instruire Xtreme Lashes. Urmând aceste proceduri se elimină riscul greşelilor şi rezultatele obţinute vor fi impecabile şi de lungă durată. De aceea, doar profesioniştii certificaţi Xtreme Lashes  pot oferi servicii de extensii de gene de cea mai înaltă calitate.

Imagine

Lasă un comentariu