XTREME LASHES. Expertul în extensii de gene.

extreme_lashes_2016-07-01_1086_orig_size_adobergb_300dpi_crop

Alegerea unui brand de top în domeniul extesniilor de gene reprezintă certitudine, o poziție sigură pe piața extensiilor de gene și calitate înaltă. Ca și profesionist în acest domeniu, dorești să oferi clientelor un serviciu la care să apeleze pe termen lung, cu încredere. Xtreme Lashes asigură menținerea sănătății genelor naturale și a ochiilor pe termen lung printr-un sistem de aplicare bazat pe siguranță, alături de produse cercetate și dezvoltate în America de către firma proprie.

De ce Xtreme Lashes se menține brand-ul nr.1 în extensii de gene?

  1. Menținerea calității produselor și serviciilor

Xtreme Lashes pune pe primul loc menținerea calității pe termen lung, de aceea, investește constant în modernizarea și îmbunătățirea produselor, pentru a satisface de fiecare dată cerințele clientului. Xtreme Lashes investește permanent în siguranţa sănătăţii ochiilor având la bază Sistemul de Minimalizare a Iritației, ce cuprinde cel mai căutat produs la ora actuală de pe piața extensiilor de gene: adezivul Flex Fusion – inovativ, certificat ISO, realizat conform celor mai înalte standarde de calitate și siguranță, nu provoacă iritații și senzații de usturime, nu afectează ochii și nu deteriorează genele naturale. Acesta este singurul adeziv de pe piață ce permite întoarcerea la rutina zilnică imediat după aplicare, deoarece are nevoie doar de 3 ore pentru a se întări complet.

_MG_2133

  1. Fără gene naturale deteriorate.

În cazul în care clienta nu a ajuns pe mâinile unui profesionist, într-adevăr are de ce să își pună întrebări în ceea ce privește deterioarea genelor naturale.  În cazul unei aplicări incorecte, iar aici exemplele pot fi multe, de la utilizarea necorespunzătoare a produselor până la aplicarea unui design nepotrivit, clienta, pe lângă faptul că nu se va mai întoarce niciodată la acel stilist, dar va genera și păreri negative despre gene.

La Xtreme Lashes, după absolvirea unui curs de bază de 3 zile, cursanţii se întorc la examen, unde doar cei mai buni obţin diploma, de aceea stiliștii Xtreme Lashes nu sunt doar „aplicatori de gene”. Ei aleg un design individual conform formei ochilor şi poate corecta micile greşeli: ochii îndepărtaţi optic pot fi apropiaţi şi invers, ochii curbaţi în jos se pot ridica şi ochii adânciţi pot fi scoşi în evidenţă.

Pentru a evita deteriorarea genelor naturale alege-ţi întotdeauna un stilist de gene profesionist, certificat, care folosește cele mai bune produse în aplicarea extensiilor de gene.

extreme_lashes_2016-07-01_0583_orig_size_adobergb_300dpi_crop

  1. Accentuarea frumuseții naturale. Mai puțin înseamnă mai mult.

Foarte multe cliente își doresc extensii de gene cât mai lungi și cât mai dese. Desigur, stilistul dorește să mulțumească clientele, însă la tehnicile avansate, precum 6D, trebuie luate în  considerare mai multe aspecte precum: tipul genelor naturale, calitatea produselor folosite (gene, adeziv, accesorii), calitatea tehnicii de aplicare, îngrijirea corespunzătoare de acasă. Nu orice clientă dispune de o bază suficient de bună pentru a realiza o tehnică avansată și nu oricărei cliente i se potrivește un astfel de volum.

La alegerea extensiilor de gene corespunzătoare, se iau în considerare mai mulţi factori. Pe lângă caracteristicile fizice (de ex. forma ochilor, caracteristicile genelor naturale, rutina zilnică de machiaj) stiliştii Xtreme Lashes analizează mai mulţi factori atunci când aleg cea mai potrivită lungime, grosime şi curbură de gene pentru Tine.

extreme_lashes_2016-07-01_0578_orig_size_adobergb_300dpi_crop

Idealul brand-ului Xtreme Lashes este de a-ți scoate în evidență trăsăturile feței și de a-ți accentua privirea în cel mai plăcut mod, în așa fel încât, de multe ori, privitorul nici să nu își dea seama că porți extensii de gene. Xtreme Lashes se dedică exclusiv expresivității și sănătății ochilor, dorind de fiecare dată să transforme ochii obosiți, încărcați și triști în ochi grăitori, joviali și tineri.

Echipa Xtreme Lashes România

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s