Îngrijirea extensiilor de gene

_MG_2002+

„Am voie să mă spăl pe față? Mă pot demachia, rimela? Îmi deteriorează genele naturale?” sunt întrebările pe care le auzim cel mai des de la cliente dacă suntem stiliste de gene. Cu o îngrijire corespunzătoare putem prelungi durata de viață a extensiilor de gene, în schimb o îngrijire neadecvată duce la căderea precoce a extensiilor de gene sau chiar la deteriorarea genelor naturale.

Îngrijirea extensiilor din primele ore după aplicarea extensiilor de gene pune baza rezistenței acestora. Folosind adezivul FlexFusion Black pe Tehnologie Rapidă de la Xtreme Lashes, doar în primele 3-4 ore trebuie să punem mai mare accent pe îngrijirea acestora: să nu atingă apă, abur, să evităm machierea acestora. După primele 4 ore însă, clientele pot reveni la modul de viață obișnuit: să facă sport (chiar și înot), să meargă la saună, solar, să se machieze. Pe termen lung este interzis folosirea produselor care conțin ulei pe extensii de gene. Produsele recomandate pentru îngrijire și machiaj sunt speciale, cele destinate extensiilor de gene.

Produsele Xtreme Lashes sunt realizate atât pentru extensii de gene, cât și pentru genele naturale. Produsele pentru îngrijirea extensiilor de gene sunt fără parabeni, hormoni și sunt bazate pe plante medicinale și vitamine. Astfel, Demachiantul Makeup Remover  bazat pe aloe vera și plante medicinale, nu doar curăță fața, dar o și hidratează, împrospătează. Rezultatul folosirii Întăritorului de gene și sprâncene AmplifEye sunt gene naturale mai dese, mai groase, mai lungi.  Îngrijitorul de extensii de gene Coating oferă un luciu și fixează extensiile, astfel prelungind durata de viață a acestora. Pentru îngrijirea ochilor recomandăm Serul de Regenerare a ochilor cu un efect intensiv de hidratare, antirid, ce reduce umflătura din jurul ochiilor.

_MG_2133

Produsele de machiaj, înafara rimelului Xtreme Lashes, sunt rezistente la apă. Produsele favorite ale clientelor din această gamă sunt creioanele Glide Liner ultra-rezistente, realizate pe tehnologie de gel și Tușul de Sprâncene, care folosit împreună cu Pensula de sprâncene Xtreme Lashes conturează sprâncenele perfect, rezultatul fiind unul foarte natural. Deși în cazul purtării extensiilor de gene nu mai este necesară folosirea rimelului, clientele adoră Mascara Lenght&Volume de la Xtreme Lashes, deoarece umple părțile goale dinainte de retuș, astfel încât, îndesește și alungește genele fără să se lipească între ele.

Îngrijirea de zi cu zi

Deși clientele se feresc de atingerea extensiilor ca să evite căderea precoce a acestora, cu o îngrijire corespunzătoare putem prelungi durata de viață a acestora. Extensiile se curăță zilnic cu ajutorul accesoriilor (bețișoare, bureței cosmetici fără puf) oferite clientelor de stiliști, după care se perie cu ajutorul periuței pentru gene. În cazul unei aplicări corecte, genele și după trei săptămâni vor fi așezate la fel de ordonat ca și în prima zi. Dacă clienta se plânge de gene dezordonate, incomode, lipite între ele sau deteriorate, înseamnă ca aplicarea a fost incorectă sau produsele folosite au fost de o calitate inferioară.

Cu o aplicare corespunzătoare, produse de aplicare și îngrijire de înaltă calitate, extensiile de gene pot fi puratate oricât, fără pauză, fără ca genele naturale să fie deteriorate sau ochii să fie afectați. Pentru că pe primul loc trebuie să fie sănătatea genelor și a ochilor!

Echipa Xtreme Lashes România

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s