Adeziv de extensii de gene Flex Fusion pe Tehnologie Rapidă – Negru

Aplicarea Xtreme Lashes FlexFusion BlackAdezivul FlexFusion este rezultatul unei cercetări de lungă durată, ce deține Certificatul Internațional de Calitate ISO 13485:2003, fiind realizat la standarde medicale. Ideal persoanelor cu ochi sensibili și purtătorilor de lentile de contact.

FlexFusion oferă o viteză de întărire rapidă (uscare), aderenţă de lungă durată, siguranţă, flexibilitate, vâscozitate ideală şi conexiune optimă.

Dacă clienta se plânge de iritația ochiilor, usturime, căderea precoce a genelor, gene lipite între ele, etc. ……adezivul pe care stilistul îl folosește cu siguranță este învechit!
Un adeziv bun de extensii de gene nu contine o cantitate mare de carbon activ, pentru a nu irita ochii; este realizat la standarde medical, hipoalergenic, pentru a oferi o sinergie a beneficiilor fără a compromite performanța, confortul sau longevitatea genelor.
Xtreme Lashes revoluționează lumea adezivilor: viteză de uscare rapidă, fixare ideală și eliminarea celor 48 de ore de îngrijire după aplicarea extensiilor de gene. Adezivul FlexFusion pe Tehnologie Rapidă este unic pe piață!
Acum clientele se pot întoarce la rutina zilnică, se pot machia, merge la piscină, etc., IMEDIAT după aplicarea extensiilor de gene.

flexfusionnegru

Reclame

2 gânduri despre “Adeziv de extensii de gene Flex Fusion pe Tehnologie Rapidă – Negru

  1. Bună ziua! Deoarece adezivul FlexFusion este un adeziv mai sensibil (fără substanțe agresive) și se lucrează cu el puțin mai diferit față de alte adezive de pe piață, poate fi achiziționat numai de stilștii Xtreme Lashes. Pentru a deveni stilist de gene Xtreme Lashes, vă recomandăm Cursul de bază sau Recalificare. Mai multe informații:
   http://www.xtremelashes.ro
   info@xtremelashes.ro
   – +4/0720-896-892
   O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s