Skin Renewing™ Concealer ( corector, anticearcăn şi iluminator)

Fotor01023115822

Dezvăluie un ten reînnoit cu un corector anti-îmbătrânire. Cu o utilizare continuă, aspectul liniilor și al ridurilor sunt diminuate, iar pielea apare vizibil mai fină, mai fermă, mai luminoasă și mai hidratată.

Prevenire corectivă: Dipeptide Carnosine + extract de fructe antioxidant Silybum marianum (Armurariu)+ Tocoferol (Vitamina E). Acest trio lucrează împreună pentru a reduce apariţia liniilor şi a ridurilor, a revitaliza pielea, a crește elasticitatea, și pentru a preveni rigidizarea și defalcarea de colagen.

Hidratare & AntiInflamare: inhibă inflamaţia şi uscarea cu ajutorul uleiul australian Myrtle și Bisabolol (derivat din muşetel german), ambele oferind hidratare şi proprietăți antimicrobiene şi antiinflamatorii pentru a calma roşeaţa şi a vindeca petele.

Strălucire tinerească: Contracarează aspectul de umbre întunecate, liniile, ridurile, porii dilataţi, şi tonul pielii inegal din jurul ochiilor și de pe toată fața.

11072851_1072795639397279_506523179639775966_o
Complex lipozomal ce oferă Carnosine, extract de fructe Silybum marianum (armurariu) și Tocoferol (Vitamina E), în piele, pentru a reduce apariţia ridurilor de a reda elasticitate și de a preveni defalcare de colagen. Hidratează, protejează și calmează pielea cu ajutorul uleiului australian Myrtle și Bisabolol (derivat din musetel german) antiinflamator și antimicrobian. Acoperire medie cu pigmenți reflectorizanţi. Rezistent la apă şi la purtare îndelungată. Ideal pentru întreaga zonă a ochilor şi a feţei. Pentru toate tipurile de piele, inclusiv sensibilă și matură.

Special conceput pentru a fi compatibil cu Extensiile de Gene Xtreme Lashes®. Testat dermatologic.

Disponibil în 4 nuanţe: Neutral, Fair, Beige și Mocha.

Click AICI pentru a achiziţiona!

4

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s