Extensiile de gene Xtreme Lashes vs Produse similare

articole-2

1. Extensii de gene Xtreme Lashes vs. Mascara

Ne gândim deseori că este cel mai convenabil şi uşor de utilizat această metodă, pentru a scoate genele în evidenţă, însă rimelul are şi unele minusuri:

– Purtarea rimelului nu este întotdeauna o opţiune practică pentru activităţi cum ar fi înotul sau  exerciţiile fizice, sportul.

– Vizual, efectul nu este întotdeauna atât de dramatic aşa cum speră clienţii, atunci când utilizează mascara. Este important să reţineţi faptul că modelele utilizate în campaniile de promovare a rimelelor poartă gene false, un aspect pe care nici o mascara nu o poate reproduce.

-Multe tipuri de mascara sunt dificil de înlăturat şi formează pete negre sub linia genelor de jos.

-Înlăturarea rimelului poate deteriora pielea delicată de sub ochi, deoarece procesul necesită adesea frecări repetitive a zonei orbitale pentru a elimina produsul complet.

-Unele rimeluri pot conţine adesea ingrediente care pot provoca reacţii alergice.

Cu extensii de gene Xtreme Lashes, genele pot fi extinse, nu doar îngroşate, ca în cazul rimelului. Puteţi dormi, face duş, înota fără griji cu extensiile de gene Xtreme Lashes. Vă puteţi trezi gata de plecare, cu extensiile de gene, dese şi lungi, Xtreme Lashes.

Image

2. Extensii de gene Xtreme Lashes vs. Permanent de gene

Puteţi obţine gene curbate cu permanentul de gene prin aplicarea diverselor biguduiri, acestea doar curbând genele sau poţi avea lungimea, curbura şi grosimea dorită, de lungă durată, cu extensiile de gene Xtreme Lashes.

Care sunt cele mai mari diferenţe?

– Spre deosebire de permanentul de gene, extensiile de gene Xtreme Lashes vă va reda curbura genelor dorită, fără a deteriora sau opri ritmul de creştere a genelor naturale.

– Cu extensii de gene Xtreme Lashes, genele vor arăta curbate şi frumoase zi de zi.

-Fie că doriţi un aspect mai natural sau unul mai dramatic, cu extensiile de gene Xtreme Lashes puteti alege din 4 tipuri de curburi şi 3 tipuri de grosimi pentru a se potrivi cu aspectul şi stilul dumneavoastră.

Image

3. Extensii de gene Xtreme Lashes vs. Gene false bandă

Comparativ cu genele false pe bandă, extensiile de gene Xtreme Lashes, arată şi se simt remarcabil exact ca şi genele tale naturale. Ele sunt personalizate pentru tine, aplicate individual, aproape fără greutate şi fine la atingere.

Spre deosebire de adezivul utilizat în mod tradiţional pentru genele false pe bandă, adezivul Xtreme Lashes crează o legătură de lungă durată ce nu îşi pierde eficacitatea atunci când faci duş, înoţi sau transpiri. Cu extensiile de gene Xtreme Lashes, genele tale dramatice şi superbe vor fi acolo zi şi noapte.

Câteva diferenţe dintre extensiile de gene şi genele false pe bandă:

–  Spre deosebire de extensiile de gene care arată complet natural, dese şi luxoase, genele false pe bandă nu arată ca şi genele naturale şi nici nu iau forma lor.

– Deoarece adezivul pentru genele false pe bandă este aplicat direct pe piele, există un risc mult mai mare de a irita ochii şi de a-ţi afecta genele naturale, pe termen lung. Spre deosebire de extensiile de gene Xtreme Lashes, dormitul cu gene false tip bandă poate duce la infecţii la nivelul ploapei.

– Una dintre cele mai mari şi semnificative diferenţe dintre gene pe bandă şi extensiile de gene, este că, extensiile de gene Xtreme Lashes cad în mod natural cu genele tale naturale.

-Genele false pe bandă trebuie îndepărtate cu mare grijă pentru a preveni îndepărtarea/smulgerea genelor naturale, împreună cu banda genelor false.

-În cele din urmă, nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la genele naturale atunci când purtaţi extensiile de gene Xtreme Lashes, ca şi cum aţi face-o cu genele false pe bandă.

Image

4. Extensii de gene Xtreme Lashes vs. Gene false tip smocuri

Extensiile de gene sunt mult mai sigure, şi o alegere mult mai benefică pentru gene, în comparaţie cu genele false tip smocuri. Extensiile de gene Xtreme Lashes sunt gene sintetice ce se aplică fir cu fir pe genele naturale. Cu extensii de gene, genele tale naturale sunt capabile să crească fără nici un obstacol sau iritaţii ce pot fi cauzate de purtarea genelor tip smocuri.

Care sunt cele mai mari diferenţe?

-Extensiile de gene Xtreme Lashes sunt gene sintetice ce se aplică fir cu fir, individual pe geana naturală, ceea ce semnifică faptul că genele naturale nu sunt supuse la greutate şi la diverse tulburări.

-Cu genele tip smocuri, aproximativ 3-5 gene sintetice sunt aplicate pe o singură geană naturală, ca urmare, deteriorarea genelor naturale şi durerea pot apărea imediat sau în timp, din cauza greutăţii genelor grupate.

-Adezivul temporar utilizat cu genele tip smocuri se poate desprinde din cauza transpiraţiei, de la căldură, exerciţii fizice, dans sau orice activitate obositoare, creând o situaţie stânjenitoare.

-Greutatea unei gene tip smoc este mai mare decât cea a unei extensii de gene Xtreme Lashes, de aceea genele tip smocuri pot fi mai greu de purtat şi într-un final pot obosi ochii mult mai tare şi repede.

-Adezivul utilizat este aplicat direct pe piele şi este dificil de îndepărtat, iritând ochiul şi producând lăcrimarea excesivă atât la aplicare cât şi la îndepărtare.

1391857_694974690512711_1615534984_n

5. Extensii de gene Xtreme Lashes vs. Vopsirea genelor

Extensiile de gene fac mai mult decât să întunece culoarea genelor. Fie că aveţi gene foarte blonde sau de culoare deschisă, cu extensiile de gene Xtreme Lashes puteţi avea gene mai închise, mai lungi şi mai pline, după doar o aplicare.

Care sunt cele mai mari diferenţe?

-Cu vopsirea genelor, culoarea este folosită pentru a întuneca culoarea genelor naturale, şi doar atât. Grosimea şi lungimea genelor nu prezintă modificări. Însă cu extensiile de gene Xtreme Lashes le poţi avea pe toate. Gene închise la culoare, dese şi lungi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s