Tuş de sprâncene Long Lasting

Eyebrow-Pen-Deep-Xtreme-Lashes„Rama” genelor frumoase sunt spâncenele. Xtreme Lashes a dezvoltat un tuş de sprâncene deosebit, cu ajutorul căruia în cel mai fin mod îţi poţi desena sprâncenele dorite sau corecta micile greşeli. Aplicând direct pe sprâncene rezultă o curbură mai accentuată, sau pentru un efect mai natural se foloseşte împreună cu pensula oblică de sprâncene.

articole-1

Umple perfect părţile goale dintre sprâncene, acoperă firele albe sau de culoare mai deschisă. Formulă rezistentă la apă. Poate fi găsit în două nuanţe: Light şi Deep.

Instrucţiuni de folosire: Pentru un rezultat favorabil folosiţi întotdeauna pe piele curată, uscată. Urmele de cremă, ser sau îngrijitor poate influenţa culoarea şi acoperirea pe sprâncene.(Atenţie: Folosirea întăritorului de gene AMPLIF∙eye™ Lash & Brow Fortifier este recomandat seara şi îndepărtarea acestuia înainte de aplicarea tuşului).

     Image

Creion de sprâncene inovativ, rezistent, cu vârf moale, pentru formarea uşoară şi perfectă a sprâncenelor. Formulă rezistentă ce nu „curge”, nu se întinde. Umple şi acoperă firele albe ale sprâncenelor, oferind un aspect tineresc.

The Style & Beauty Doctor REVIEW, aici!

CUMPĂRĂ AICI!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s