Extensiile de gene Xtreme Lashes – cel mai util accesoriu în 2013!

Imagine

Cu o grijă constantă față de problemele tuturor femeilor, Xtreme Lashes vine în ajutorul lor tot timpul. Extensiile de gene Xtreme Lashes se regăsesc pe lista celor mai apreciate accesorii, deoarece rezistenţa lor este reală. Cu un retuş regulat, rezistă ani de zile, fără să afecteze genele naturale. Cu o îngrijire atentă, retuşurile sunt necesare de obicei la fiecare 2-4 săptămâni pentru a înlocui genele care au căzut.

După o curăţare profundă, genele Xtreme Lashes se lipesc cu o tehnică deosebită pe genele naturale fir cu fir, la 1 mm de pleoape. Aceast lucru se întâmplă cu adezivul FlexFusion, dezvoltat special pentru acest scop. Genele Xtreme Lashes nu sunt doar rezistente şi comode. Cel mai mare avantaj al lor este faptul că nu trebuie să luăm rămas bun de la modul de viaţă obişnuit, ci doar să le dăm atenţia cuvenită în primele 48 de ore, ca adezivul îşi facă pe deplin efectul.

Extensiile de gene îmbogăţesc genele naturale, deoarece stylistul Xtreme Lashes aplică între 160-260 de gene pe ochi. Greşelile mici ale ochiilor – de exemplu ochi îndepărtaţi, ochi adânciţi -pot fi corectaţi cu un styling corespunzător, care este sarcina unui stilist bine instruit.

Oare cui nu îi plac genele lungi, dese, cu aspect natural, care în acest sezon fac furori? Privirea sexy și provocatoare ce o redau extensiile de gene Xtreme Lashes, este dată de naturalețea și designul ales cu atenție de către stilistul certificat.

Și totuși, de ce aș purta extensii de gene Xtreme Lashes?

  1. Pentru a economisii timp. Ritualul zilnic de înfrumuseţare poate fi dimininuat sau chiar omis dacă alegi extensiile de gene Xtreme Lashes;
  2. Pentru a avea gene mai lungi, dese şi bogate;
  3. Pentru a avea o privire mai luminoasa şi mai odihnită;
  4. Pentru că oferă un efect de lifting asupra ochilor;
  5. Pentru a reda aspectul tineresc al chipului, corectând anumite probleme/ imperfecţiuni ale ochilor;
  6. Pentru că rezistă la apă, soare şi diverse activităţi sportive. Grija rimelului nu se mai află în agenda zilnică.

Încearcă genele semi-permanente Xtreme Lashes care acționează în două moduri, atât asupra frumuseții ochilor, cât și a modelării lor, păstrând în final sănătatea genelor naturale.

Site: www.xtremelashes.ro

Web-shop: www.extensii-gene.ro

E-mail: info@xtremelashes.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s