Ce tip de extensii de gene ţi se potrivesc?

1. Extensii de gene fir cu fir Xtreme Lashes

Stilul tău: Îţi place să fii „pregătită” zi de zi, esti o divă care preferă eleganţa naturală. Eşti o femeie hotărâtă, apariţia ta întotdeauna este perfectă, eşti întotdeauna în pas cu moda şi îţi plac produsele şi serviciile de înaltă calitate.

Cui recomandăm? Celor care îşi doresc o privire seducătoare atât la un eveniment cât şi zi de zi. Fii atrăgătoare la o petrecere, la nuntă, la sport, la lucru, seara la întâlnirea cu prietenii sau chiar ieşind din apa mării. Dacă vrei să economiseşti timp, este alegerea perfectă, extensiile de gene semi-permanente Xtreme Lashes necesită un retuş la aproximativ 3 săptămâni, astfel te poţi bucura de ele chiar şi ani de zile, 24 din 24 ore!

Nu alege dacă: Cauţi un efect mai fals, mult mai expresiv, sau gene mai lungi, groase, dese decât ar suporta genele tale naturale.

2. Gene individuale (tip smocuri)

Stilul tău: Fie că este vorba de activitatea zilnică sau un eveniment special, vrei să ieşi în evidenţă, să fii sexy şi atrăgătoare în momentul respectiv, şi îţi doreşti un efect mai puternic, uşor extravagant.

Cui recomandăm? Fetelor care îşi doresc gene false pentru un eveniment special, pentru o seară sau un weekend. Deşi unele gene false individuale rezistă mai mult, ele pot deteriora genele naturale datorită faptului că se lipesc mai multe gene naturale între ele.

Nu alege dacă: Cauţi un efect natural, care îţi scoate în evidenţă în primul rând privirea şi nu genele false. Dacă îţi doreşti gene false rezistente, care nu deteriorează genele naturale, atunci genele tip smocuri nu sunt alegerea potrivită.

3. Gene false tip bandă

Stilul tău: Eşti o femeie care nu evită extravaganţa, căreia îi place să atragă toate privirile şi să fie în centrul atenţiei. Pentru aceasta nu eviţi să alegi o rochie mai extravagantă sau un accesoriu izbitor.

Cui recomandăm? Deşi genele false tip bandă de multe ori sunt purtate şi zi de zi, ele sunt recomandate la ocazii speciale. Dacă, cauţi gene false cu un efect puternic pentru o singură seară, alegerea potrivită sunt genele false tip bandă .

Nu alege dacă: Cauţi gene false naturale pentru un timp îndelungat. Nu recomandăm persoanelor cărola le plac genele false comode, care doresc să economisească timp în ceea ce priveşte îngrijirea genelor.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s