Gene Xtreme – Tendinta in Frumusete la Premiile Grammy 2012

Extensii de Gene cu Volum si Lungimi Extreme.

Gala Premiilor Grammy 2012 a fost inundata de priviri intense, lungi, profunde, seducatoare. Si nu numai! Credeti ca aceste priviri ar fi fost atat de bine prinse de bliturile camerelor foto daca nu ar fi fost sustinute de extensii de gene pe masura? Va dam cateva exemple ale celor mai in voga artisti ce au optat pentru Xtreme Lashes la acest eveniment: Adele, Katy Perry  si Carrie Underwood.

Provocarea majora o constituie intensificarea extrema a privirii fara, insa, a crea neplacutul aspect fals. E nevoie de stilisti specializati si de produse fara compromisuri pentru a obtine un efect demn de covorul rosu. Genele mari si curajoase nu trebuie sa arate fals. Chiar daca ai gene naturale frumoase si sanatoase, extensiile de gene te vor ajuta cu siguranta sa obtii acele gene dramatice de diva pe care ti le doresti si care sunt atat de la moda.

Pentru a obtine efectul de volum vorbeste cu stilistul tau sa-ti aplice gene mai curbate, asigura-te ca iti aplica setul complet de gene (minimum 85 de gene pentru fiecare ochi) si gandeste-te in special la volum si nu lungime. Daca alegi gene prea lungi poti obtine efectul opus(cum are Tajari Henson la premiile Grammy), insa daca te orientezi in jurul lungimii naturale ale genelor tale (asa cum este Taylor Swift)  vei avea cu mult mai mult volum asa cum ti-ai dorit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s