5 Motive pentru care extensiile de gene Xtreme Lashes sunt mai bune ca Mascara!

Am auzit de curand întrebarea „Ce-i aşa special la genele false”? Şi chiar aşa, ce e special la micile gene sintetice de care s-au indragostit iremediabil femeile? O soluţie ar parea fi mascara – „e cam la fel de bun”. Ei bine, nu chiar. Extensiile de gene au cateva avantaje de lungă durată demne de luat în seamă. Iată 5:

Xtreme Lashes

5. Personalizarea Imaginii tale: De exemplu, cu mascara nu vei putea să obţii efectul „ochi de pisică” întrucat nu poţi curba diferite gene în diferite unghiuri sau alege exact, care dintre gene,  sunt mai lungi exact acolo unde ai nevoie. Stilistul tău de gene poate face toate acestea şi chiar mai mult cu extensiile de gene!

4. Gata cu petele de Panda: Extensiile de gene nu vor cădea, curge, picura, etc., etc. Vei putea înota în voie, face duş, plânge, transpira (sau „străluci” dacă vrei) şi nu vei avea nici măcar un semn ca genele tale naturale dăruite de Mama Natura au fost influenţate în vreun fel. Cine n-a avut până acum cel puţin un incident nefericit de ochi-negru-de-la-mascara?

3. Curăţarea uşoară şi placută ca briza de mare: Uită de cele 10 sau mai multe discuri de bumbac cu care încerci (întotdeauna fără succes) să scapi de TOT negrul de la ochi. Un demachiant fără ulei pentru faţă şi ochii tăi şi esti perfect pregatită şi pentru extensiile tale de gene.

2. Niciodata fără: La un moment dat va trebui (sau cel puţin aşa ar trebui) să-ţi dai jos mascara. Deci vor apărea momente în care nu te vei bucura de acel plus de gene pe care ţi-l doreşti. Nu însă şi cu extensiile de gene. Acestea sunt 24-7, ploaie sau vânt, dimineaţă sau noapte, la mare sau la munte ori la birou. Trebuie să pleci urgent la magazin? Genele rezistă! Trebuie să te trezeşti la ora 5 dimineaţa? Genele Rezistă! Au aterizat extratereştrii? Tu arăţi splendid, pentru că Genele Rezistă!

Şi MOTIVUL NUMĂRUL UNU pentru care extensiile de gene înving mascara?

1. Şi chiar mai mult!!! Prin simpla lor aplicare, extensiile de gene au un efect mult mai spectaculos. Lungime şi volum pe care nicio mascara din lume nu ţi le poate oferi. Este un motiv clar pentru care în reclamele pentru mascara se foloşeste expresia „Mascara cu extensii de gene”. Pentru că, oricât ar încerca, o mascara pur si simplu nu va putea obţine efectul de gene false fără prietenele ei extensiile.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Eşti pregătită să scapi de mascara şi să încerci ceva cu adevarat eficient? Aici poţi găsi saloanele şi profesioniştii certificaţi Xtreme Lashes.

1391857_694974690512711_1615534984_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s